top of page

Szia!

Dorka vagyok.

Őszintén szólva a fotózás kikapcsol... Elsősorban ezért kezdtem el 2019-ben, mert kiélhetem a kreativitásom, boldoggá tehetem a lelkem, amikor alkothatok. Így indult... Azonban később nem csak magam, hanem másokat is boldoggá tudtam tenni a kreativitásommal, a munkámmal. Ezzel pedig a fotózás a szenvedélyemmé és a hivatásommá vált. :) 

Ezen a hosszú úton megtaláltam a stílusom, ami főként a naturális vonalat tükrözi. Szeretem, amikor ropog a talpunk alatt a homok a Duna parton és a párokkal együtt szaladva kapom el az őszinte érzelmeiket, vagy amikor az esküvőkön az erdőhöz félrevonulva az ifjú párral igazán bensőséges hangulatot tudunk teremteni és meg tudom örökíteni az őszinte szerelmüket. Amikor pedig egy pár történetét ismerve látom őket egybekelni és ezeket a pillanatokat az utókornak is át tudom nyújtani, na ez okoz számomra igazi örömöt.

Kopcsa Dorottya fotós
Kopcsa Dorottya fotós

Random tények rólam

  • Cicás vagyok

  • Imádok nassolni

  • Szuvenírnek felespoharakat hozok haza

  • Adrenalin függő vagyok

  • Ha szuperképességem lehetne, a teleportálást választanám

Én leszek a fotósod?

Kopcsa Dorottya fotós
Kopcsa Dorottya fotós

Biztosan felmerül bennetek a kérdés, hogy miért vagyok más, miért válasszatok éppen engem fotósnak? A válasz egyszerű: nem csak a fényképezőgéppel dolgozom, hanem az érzelmekkel és a pillanatokkal. Szenvedélyem a fotózás és az emberek boldoggá tétele. Minden fotózás egyedi és különleges, és én szeretném megörökíteni a pillanatokat, amelyek örökre emlékezetesek maradnak. Engedjétek, hogy elmeséljem a történeteteket képekben, és varázsoljuk együtt örök emlékké a pillanatokat. Ha szeretnétek megismerni a munkámat, kérlek, nézzetek körül a galériámban és vegyétek fel velem a kapcsolatot a részletekért.

Kopcsa Dorottya fotós

Tetszik?

Dolgozzunk együtt :)

bottom of page